duminică, 8 februarie 2009

Jurnalul de ASIGURARE

Din ce in ce mai multe persoane manifesta interes față de piața asigurarilor. Unii in calitatea de salariații la companii de profil, altii care studiaza stiința preluarii riscurilor comerciale și unii pur și simplu din dorința de a fii informați despre asigurări comerciale.
Practic asigurarea este omniprezentă in viața omului modern, dar despre avantaje știm prea puțin, iar când vine vorba de dezavantaje le aflam prea târziu când nu primim de la societățile de asigurare ce ne-am fi asteptat. Acest lucru se întâmpla cu 90% din asigurați pentru ca nu citesc contractul de asigurare înainte de semnare.
Având in vedere exeriența profesională și experiența academică in domeniul asigurărilor comerciale am hotărât să fac un jurnal de asigurări prin care fiecare dintre noi să își spuna o părere.
Ziarul este destinat studenților si cadrelor universitare care oricum publică in volume colective (pe care nu le prea citește nimeni) lucrarile susținute la diferite sesiuni de comunicări ștințifice. Aici macar mai citesc studenții "dornici" să facă un referat dat de profesor pentru a avea habar de știința asigurarilor.
Ziarul este destinat asiguraților care au întâmpinat probleme cu rezolvarea cererilor adresate societăților de asigurare, brokerilor si agenților de asigurare și nu sunt puțini.
Publicarea este simpla prin E-mail:
Subject: [ se scrie titlul articolului]
Atash: se poate atasa o imagine sugestiva ce va fi publicata in text
Corp mesaj: [se scrie textul articolului]
Cine are instalat programul Microsoft Outlook da clik
Succes si mulțumim de încredere!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ai o părere nu ezita să o scrii aici:

PRECIZARE:

Conţinutul total sau parţial al acestor articole nu poate fi preluat fără acordul autorilor. Orice informaţie preluată şi publicată se va face cu respectarea Legii drepturilor de autor prin indicarea:
- sursei http://jurnaldeasigurari.blogspot.com
- titlului articolului şi al autorului.


Persoane interesate